Lancia Romania
Home Contact Harta site
Lancia Global Home | Newsletter | Concesionari

 

 

 

 

>>Trimite unui prieten

 

Informatii Tehnice

Stim ca alegerea unei masini este foarte importanta de aceea echipa Lancia iti ofera toate serviciile de care ai nevoie inainte si dupa. Detalii


STATIE ITP

Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii tale.

TINICHIGERIE

In atelierele de tinichigerie ale concesionariilor nostri masina ta va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.

VOPSITORIE

Concesionarii nostri utilizeaza vopsele ecologice. Personalul calificat garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.

ANVELOPE

Informeaza-te asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulezi in conditii de siguranta.

PROGRAMAREA IN SERVICE

Programarea masinii in atelierul de service se stabileste telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit!

VIP SERVICE

Prin programul VIP Service beneficiezi de tractare gratuita pe raza orasului Bucuresti si 10 km imprejurimi. Pentru cazuri exceptionale se ofera “courtesy car”.

ACCESORII

La concesionarii nostri gasesti oricand articole din domeniile: siguranta, confort, sport, optica, imbracaminte, antifurt, cadouri la cele mai avantajoase preturi si multe altele.

MECANICA

Lucrari de complexitate dedicate fiecarei marci din grupul AutoItalia sunt rezolvate cu maxima operativitate. Echipamentele tehnice de varf sunt menite sa iti ofere din prima clipa siguranta ca esti alaturi de “un prieten onest”.

     

 

 

 

© AutoItalia Group, 2009     SC AUTO ITALIA IMPEX SRL, CUI: RO 3786213 Informatii