Lancia Romania
Home Contact Harta site
Lancia Global Home | Newsletter | Concesionari

 

 

 

 

>>Trimite unui prieten

 

 

AutoItalia inaugureaza un nou complex auto integrat in Bucuresti

06/10/2009
 

AutoItalia extinde reteaua din Bucuresti prin deschiderea unui nou complex auto integrat si, in acelasi timp, a celui de-al doilea showroom, dupa cel din Bd. Iuliu Maniu nr. 450, continuand astfel politica de acoperire teritoriala in vederea asigurarii operativitatii si calitatii serviciilor pentru clienti.

Din 7 octombrie, la noua adresa din Sos. Colentina nr. 459 (vis-a-vis de Carrefour), vor functiona un nou service, o statie ITP, o spalatorie auto si, binenteles, un showroom cu toate facilitatile, toate sub titulatura AutoItalia Colentina.

Noul spatiu are o suprafata totala de 4453 m2, din care 2617 m2 revin constructiei, si este rezultatul unei investitii de peste 5 milioane de Euro, accentul fiind pus pe tot ceea ce inseamna servicii, personal, design si dotari de specialitate pentru marcile Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo si Lancia. Numarul total al angajatilor, la data deschiderii, se ridica la 45.

Deschiderea noii locatii este insotita si de promotii pe masura, printre care: finantare cu doar 5% dobanda, 10% reducere la orice manopera, intretinere gratuita timp de 1 an, in limita a 50 000 km, ITP gratuit pentru clientii showroomului, gazduire gratuita a pneurilor de vara, test de diagnoza gratuit pentru clienti. Oferta este valabila pana la 31.12.2009.

Lansarea noului showroom face parte din strategia de dezvoltare a retelei AutoItalia Group, anul acesta fiind inaugurate si alte 2 complexe auto integrate la Focsani si Iasi, urmand ca pe viitor sa fie deschise centre la Bacau si Tulcea.
Numarul total al locatiilor AutoItalia Group a ajuns pana in prezent la 38.

 

© AutoItalia Group, 2009     SC AUTO ITALIA IMPEX SRL, CUI: RO 3786213 Informatii